Disclaimer

Dordan Kappers

De op deze website getoonde informatie wordt door Dordan Kappers met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Dordan Kappers verstrekt door middel van deze website uitsluitend informatie over producten die door Dordan Kappers wordt aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Dordan Kappers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Dordan Kappers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Dordan Kappers opgenomen informatie en prijzen.

Verwijzingen naar sites die niet door Dordan Kappers worden onderhouden zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Dordan Kappers uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Dordan Kappers worden onderhouden wordt afgewezen.

©Dordan Kappers 2020